ΑΜΕΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6945 723523


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το ploumistofylakto είναι ένα διαφορετικό e-shop από τα άλλα γιατί σας δίνει την δυνατότητα
να αγοράσετε το πρώτο, αληθινά ενεργειακό, χειροποίητο προσωπικό φυλακτό της αρέσκειας σας, όπου αναγράφεται το όνομα σας, με συγκεκριμένη ευχή ενεργοποίησης και με εγγύηση γνησιότητας των λίθων.

Μπορούμε να πούμε πως οι λίθοι είναι το DNA της Γης, είναι το απτό αποτύπωμα της εξέλιξής της. Λειτουργώντας σαν μικροσκοπικές αποθήκες περιλαμβάνουν αρχεία εκατομμυρίων χρόνων, εμπεριέχουν τη μνήμη των ισχυρών δυνάμεων που τους διαμόρφωσαν. Ορισμένοι σχηματίστηκαν από το μάγμα που υπάρχει στα βάθη του πλανήτη. Αυτό το ρευστό υπέρθερμο υλικό που συχνά ανέρχεται στην επιφάνεια, όταν ωθείται από πιέσεις που δημιουργούνται από την κίνηση των τεκτονικών πλακών. Καθώς, όμως, αυτό το ρευστό προσεγγίζει την επιφάνεια του πλανήτη ψύχεται και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, κρυσταλλοποιείται. Αν η διαδικασία είναι σχετικά αργή, μπορούν να δημιουργηθούν μεγάλοι σε διαστάσεις λίθοι.

Για χιλιάδες χρόνια οι αρχαίοι πολιτισμοί αξιοποιούσαν την ενέργεια των λίθων για να προσφέρουν πνευματική, ψυχική και πνευματική θεραπεία, «ξεμπλοκάροντας» πρακτικά την ενέργεια στο ανθρώπινο σώμα και βοηθώντας την να ρέει ελεύθερα.

Σε μοριακό επίπεδο τόσο το ανθρώπινο σώμα όσο και οι ενεργειακοί λίθοι παρουσιάζουν χημικές ομοιότητες και γι αυτό πολλοί θεωρούν ότι ανταποκρινόμαστε στις δονήσεις που εκπέμπουν και στην ενέργεια που αποθηκεύουν και μεταδίδουν. 

Μοντέρνες θεραπευτικές μέθοδοι αποσκοπούν στο να ευεργετήσουν το ανθρώπινο σώμα μέσα από λίθους που τοποθετούνται απευθείας πάνω του. Κάθε τέτοια μικρή «αποθήκη ενέργειας» μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για να θεραπεύσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και να έχουμε την πολυπόθητη ισορροπία για την οποία όλοι μιλούν, μέσα στο ταξίδι της ζωής μας.

Οι λίθοι, αποτελούνται από τα ίδια ανόργανα άλατα που υπάρχουν και στο σώμα μας και ελευθερώνουν μόρια σιδήρου, ψευδάργυρου και άλλων αλάτων. Η επίδρασή τους στον οργανισμό μας είναι παρόμοια με αυτή που δέχεται όταν παίρνουμε χάπια που περιέχουν αυτά τα στοιχεία.

Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια των λίθων, μπορεί να βρεθεί ο λίθος που ταιριάζει στο κάθε άτομο ώστε να χρησιμοποιηθεί η θετική της επίδραση στην ψυχοσύνθεσή του με έναν πολύ απλό τρόπο. Απλώς κρατώντας ή φορώντας ένα λίθο για λίγο, θα αισθανθούμε ανεξήγητη ζωντάνια. Σε αντίθετη περίπτωση, ένα ψυχικό κενό. 

Αρκετοί λίθοι προσφέρουν συνήθως ηρεμία, χαλάρωση η ενδυνάμωση, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που σχετίζονται με το άγχος, με συναισθηματικό σοκ, με διάφορα ψυχολογικά τραύματα και γενικότερα με διάφορες προβληματικές καταστάσεις που χρίζουν αντιμετώπισης και επίλυσης.

Βασικός στόχος του φυλακτού με τον λίθο της επιλογής σας, είναι να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να σας θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη αυτογνωσίας, να  σας βοηθήσει σε προβλήματα ψυχοσωματικής φύσης αλλά και γενικότερα να αποτελέσει έναν εξαιρετικά χρήσιμο βοηθό στο μονοπάτι της προσωπικής εξέλιξης σας, ανάλογα με την ευχή που θα επιλέξετε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε 

Ο Σταύρος Πλουμιστός έχοντας το διαισθητικό χάρισμα, "οδηγήθηκε" στην ενέργεια των λίθων και ασχολήθηκε επισταμένως ώστε να προτείνει το ploumistofylakto στις εξης version.
 • NATOURAL version (με ταυτότητα ονόματος στην μπροστινή όψη και πίσω με την ευχή της επιλογής σας, σε μακραμέ με 4 ενεργειακούς λίθους της αρεσκείας σας (δυο δίπολα) και κούμπωμα με αλυσίδα), στα εξής χρώματα: ΜΑΥΡΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ - ΑΣΗΜΙ - ΓΑΛΑΖΙΟ, παραδοτέο σε γυάλινο φιαλίδιο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 • EXCLUSIVE version (με ταυτότητα ονόματος στην μπροστινή όψη και πίσω με την ευχή της επιλογής σας, σε ανοξείδωτη αλυσίδα και 4 μεγάλους διαφορετικούς ενεργειακούς λίθους, "δεμένους" σε ασημόχρυσο καστόνι 18 καρατίων, για την ενίσχυση της υγείας και των στόχων σας, που εφάπτονται στο χέρι), παραδοτέο σε κασετίνα. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 • EXCLUSIVE version-mini (με ταυτότητα ονόματος στην μπροστινή όψη και πίσω με την ευχή της επιλογής σας, με ανοξείδωτη πλακέ αλυσίδα και 2 ίδιους μεγάλους ενεργειακούς λίθους (δίπολο) "δεμένους" σε ασημόχρυσο καστόνι 18 καρατίων, που εφάπτονται στο χέρι), παραδοτέο σε κασετίνα. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 • EVENOS version (με ταυτότητα ονόματος στην μπροστινή όψη και πίσω με την ευχή της επιλογής σας, πάνω σε ξύλο έβενο μεγάλης πυκνότητας, με ανοξείδωτη αλυσίδα και 2 ίδιους της αρεσκείας σας + 2 μίνι, ενεργειακούς λίθους (δυο δίπολα), που εφάπτονται στο χέρι) παραδοτέο σε κασετίνα.  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ......    (Tο ξύλο κυριαρχούσε ως υλικό κατά την αρχαιότητα. Τα αγάλματα στην αρχαία Αίγυπτο και αρχικά στην Αρχαία Ελλάδα ήταν ξύλινα. Το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Διός ήταν έργο του Φειδία από ξύλο εβένου και χαρακτηρίσθηκε ως ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Είχε ύψος 12,40 m, ξύλινο πυρήνα πάνω στον οποίο ήταν προσαρμοσμένα ελάσματα χρυσού και ελεφαντόδοντο.) 
Επέλεξε και συνεργάστηκε με ειδικούς, την Βικτώρια - Ικαρία Μπαντή απόφοιτη του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, για την μοριακή - χημική σύνθεση των λίθων και γι αυτό ο Στ. Πλουμιστός, έχει επιλέξει ΜΟΝΟ τους συγκεκριμένους λίθους (κατάλογος λίθων) που προτείνει για το προσωπικό φυλακτό σας, οι οποίοι φέρουν πιστοποίηση γνησιότητας από τη γεμμολόγο & κοσμηματοποιό Αριέτα Περεντίδη από τον οίκο κοσμημάτων Πετράδι, ώστε να είναι αληθινοί λίθοι για να προσφέρουν πραγματικό αποτέλεσμα και όχι πλαστικοί, η αντιγραφή όπως συμβαίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι ίδιος φοράει το δικό του ploumistofylakto και χρησιμοποιεί τους λίθους για την "ενεργειακή" προστασία του.

Επίσης μέσα από την έρευνα και την συνεργασία του με ειδικούς που χρησιμοποιούν τους λίθους, διαπίστωσε πως το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ (δείτε σχετικό επιστημονικό άρθρο ΕΔΩ) που σχηματίζεται από δίπολα, μπορεί να προσφέρει όλα τα ευεργετήματα των λίθων, αλλά είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιηθούν με τον σωστό τρόπο ώστε να εκπληρώσουν και την ευχή η οποία είναι γραμμένη στο φυλακτό που ετοιμάζεται προσωπικά για εσάς και ενεργοποιείται ηχητικά με την επίκληση της.

Μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν γνωρίζουν πολλοί που αγοράζουν ενεργειακά κοσμήματα είναι ότι ο συνδυασμός υλικών μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουν. Εκτός από τους ερεθισμούς στο δέρμα από την ακαταλληλότητα των υλικών, μπορεί να δημιουργηθεί ενεργειακό "μπλοκάρισμα" και να μην υπάρξουν τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Παρακαλούμε μην μπερδεύετε ένα καλλωπιστικό κόσμημα με ένα ενεργειακό.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε την "αδυναμία" που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο λίθο και να βοηθηθείτε. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να ενισχυθούν τα θέματα της αγάπης υπάρχουν λίθοι που μπορούν να σας βοηθήσουν. Αν όμως θέλετε ενίσχυση σε θέματα εργασίας η αφθονίας τότε πρέπει να επιλέξετε τον λίθο που έχει ως προτεραιότητα αυτή την ιδιότητα.  Μην "ζητάτε" ένας λίθος να σας φέρει την τελειότητα στην ζωή σας.

Ένα παράδειγμα: 
Ο Ροζ Χαλαζίας έχει ως προστατευτική ασπίδα την αγάπη και τον έρωτα, σε σχέση με τον Αμέθυστο που έχει ως προστατευτική ασπίδα την αποφυγή των εθισμών, του θυμού, της οργής και του φόβου.
Επιλέγουμε τον κατάλληλο λίθο σύμφωνα με την προτεραιότητα που έχουμε στην ζωή μας για να έρθει η επιθυμητή ισορροπία και να προχωρήσουμε στην ζωή μας.

Το ενεργειακό πεδίο φορώντας το ploumistofylakto 

Εδώ ακριβώς είναι και η πρωτοτυπία που προσφέρει το ploumistofylakto, καθώς έχει επάνω του δυο ή τέσσερις "μετρημένους" λίθους, δημιουργώντας ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο για το άτομο που το φορά, δίνοντας του όλα τα ευεργετήματα των λίθων αφού τους ενεργοποιήσουμε ώστε να "εκπέμπουν". 

Σύμφωνα με την παραδοσιακή ανατολική ιατρική, κάθε όργανο είτε είναι ο εγκέφαλος, η καρδιά, το ήπαρ ή τα νεφρά διατηρεί το δικό του ενεργειακό πεδίο. Όταν η λεπτή ισορροπία αυτών των πεδίων ανατρέπεται, τότε η ροή της ζωτικής ενέργειας διαταράσσεται και αυτό οδηγεί στην ασθένεια. 

Τα αποτελέσματα της επίδρασης του ενεργειακού πεδίου των λίθων ως δίπολα εκδηλώνεται κύρια στις ουσίες του οργανισμού. Μερικές επιδράσεις είναι:
 • Παρατηρείται μεγαλύτερη απελευθέρωση ενδορφινών συμβάλλοντας στη μείωση του πόνου.
 • Ρυθμίζεται σιγά - σιγά η ενέργεια του κάθε οργάνου.
 • Παρατηρούνται θετικές μεταβολές στο νευρικό σύστημα του ατόμου.
 • Αυξάνεται με τον καιρό η αμυντική δράση του οργανισμού.
 • Παρατηρείται ενέργεια μέσω των λεμφικών υγρών σε όλο το ανθρώπινο σώμα και ενεργοποιούνται με την πάροδο των μηνών κυτταρικές λειτουργίες.
Η ΔΥΝΑΜΗ της ΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΤΟΥ με τις δονήσεις – Ηχητικοί κραδασμοί

Ο Λόγος, δηλαδή η προφορά των χαρακτήρων που απαρτίζουν την αλφάβητο, γίνεται μέσα από τον ήχο που βρίσκεται στον κραδασμό που παράγεται από την προφερόμενη λέξη. Ο ήχος εκδηλώνεται μόνο μέσα από την εισπνοή και εκπνοή. Για αυτό όσο βαθύτερα αναπνέουμε τόσο ισχυρότερα εκδηλώνεται ο ήχος. 

Οι ήχοι είναι εσωτερικοί και εξωτερικοί.
Η εσωτερική φωνή είναι η φωνή της σιγής δηλαδή της σκέψης.
Οι εξωτερικοί ήχοι έχουν σαν άμεσο στόχο την πραγματοποίηση ενός έργου όταν γίνει επίκληση το τι θέλω να μου συμβεί. Έτσι, η λέξη γίνεται κάτι που ενώνει τη σκέψη με το αντικείμενο της σκέψης δηλαδή την προσωπική ευχή του φυλακτού σας. Τα γράμματα της αλφαβήτου είναι σύμβολα μιας γλώσσας, μιας μυστικής γλώσσας, όπως και οι αριθμοί. 

Αρκετοί σοφοί άνθρωποι, στο διάβα των αιώνων, προσπάθησαν να κατανοήσουν τα μυστικά νοήματα των γραμμάτων. Αυτοί που καταφέρνουν να κατανοήσουν τα γράμματα γίνονται δημιουργικοί και χρήσιμοι στον κόσμο τους.

Κάθε γράμμα στα Ελληνικά, έχει μια "μαγική" δύναμη. 
Επιστημονικές αναλύσεις έχουν αποδείξει πως η προφορά συγκεκριμένου γράμματος, ή συλλαβής, ή λέξης, κάνει για παράδειγμα το αίμα να ρέει σε καθορισμένο σημείο στο σώμα και επομένως συνδέονται άμεσα με τις επτά πύλες εισόδου κοσμικής ενέργειας στο σώμα, ή έλκει αυτό που επιθυμείτε.

Οι επτά πύλες εισόδου κοσμικής ενέργειας
 1. Ρίζα, βάση- Θέση: H βάση της σπονδυλικής στήλης, στην θέση λεγόμενη και «ουρά»
 2. Ιερό - Θέση : Υπογάστριο, γεννητικά όργανα, ακριβώς κάτω και πίσω από τον Αφαλό
 3. Ηλιακό πλέγμα - Θέση : Η περιοχή του Στομάχου (ανάμεσα από τον Αφαλό και το Διάφραγμα)
 4. Καρδιά - Θέση : Kέντρο του θώρακα
 5. Λαιμού - Θέση : Bάση του λαιμού, καρωτίδα
 6. Τρίτο μάτι - Θέση : Tο σημείο ανάμεσα από τα φρύδια
 7. Ψυχή, κορώνα - Θέση : Kορυφή του κεφαλιού
Για παράδειγμα σε ό,τι αφορά στην προφορά γράμματος ή συλλαβής ή λέξης θα πούμε πως η εκτεταμένη εκφώνηση του γράμματος «ι», φέρνει περισσότερη ροή αίματος στο κεφάλι και στη συνέχεια μεταφέρει δονήσεις σε όλο το σώμα. Η εκφώνηση του «ε» κάνει το αίμα να ρέει προς τον τράχηλο, το λαιμό και τον λάρυγγα. Η εκφώνηση του «ο» κάνει το αίμα να ρέει προς την καρδιά. Η εκφώνηση του «ου» κάνει το αίμα να ρέει προς την κοιλία. Η εκφώνηση του «α» κάνει το αίμα να ρέει προς τους πνεύμονες. 

Έτσι, στους παπύρους βρίσκουμε πλείστα τυπικά κείμενα με χρήσεις φωνηέντων. Οι μεγάλοι μύστες της αρχαιότητας γνώριζαν τις ιερές λέξεις που υπήρχαν και υπάρχουν για το σκοπό της δημιουργίας έργου, γνώριζαν τον τρόπο της προφοράς τους, της εκπομπής προς ορισμένη κατεύθυνση. Έχουν διασωθεί λίγα στοιχεία και απλά, αν κάποιος κάνει με σωστό τρόπο την χρήση τους, ιδιαίτερα των φωνηέντων, μπορεί να βελτιώσει τις λειτουργίες στα οικεία προς τα γράμματα, όργανα του σώματός του, η να έλξη αυτό που επιθυμεί...  

Είναι πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο το πόσο εύκολα και πολύ, χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας τους ηχητικούς κραδασμούς. Στην Ιλιάδα υπάρχουν παραδείγματα. Ο Αισχύνης στο έργο του «Κατά Κτησιφώντος» αναφέρει μιαν αρά. Όμως κατά κανόνα η αρά δεν είχε μόνο τα λόγια. Είχε και ήχους από φωνήεντα. Και πάνω από όλα, η κορωνίς τούτων των Αληθειών είναι η Μουσική των Ουρανίων Σφαιρών του Πυθαγόρα, το άκουσμα που λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν και χέρι μουσικού δεν μπορεί να το συνθέσει.

Ο ήχος λοιπόν, το παράγωγο των φωνηέντων που υπάρχει στην κάθε φράση - ευχή, δρα επί της μοριακής διάταξης στην ανόργανη ύλη δηλαδή στον λίθο του φυλακτού, στην ψυχοσύνθεση του ατόμου, προκαλώντας έλξη ή απώθηση. Εξου και οι πέντε ευχές που δημιούργησε ο Στ. Πλουμιστός.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ και πιο αναλυτικά ΕΔΩ

Πως γίνεται προσωπικό το ploumistofylakto 

Καταρχήν ο βασικός νόμος της χρήσης είναι ότι  δεν πρέπει να αγγίζουν για ώρα τον λίθο που θα επιλέξετε ξένα χέρια. Το άγγιγμα του λίθου σας από ξένα χέρια επηρεάζει άμεσα το ενεργειακό σας πεδίο.

Για να είναι προσωπικό ένα φυλακτό, θα πρέπει ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ για να "εκπέμπει" μόνο για εσάς και να ενεργοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο από εσάς με συγκεκριμένη διαδικασία.

Αναγράφεται το όνομα σας στην μπροστινή όψη της ταυτότητας και στην πίσω όψη η ευχή που δημιούργησε ο Σταύρος Πλουμιστός για να σας ενισχύσει σε έναν από τους παρακάτω τομείς:
 • Υγεία: Είναι το ύψιστο αγαθό ζωής. Χωρίς αυτή δεν μπορείς να απολαύσεις τίποτα σε αυτή την διάσταση που βρισκόμαστε. Η Υγεία είναι ο παράγοντας που μετράει την φυσική, ψυχολογική ή ακόμα και την πνευματική κατάσταση ενός ζώντος οργανισμού. Σύμφωνα με τον ορισμό που διατυπώθηκε στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (1946) η υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας».
 • Πνευματικότητα: Η πνευματικότητα ορίζεται ως μια υπερβατική διάσταση εντός τής ανθρώπινης εμπειρίας, που ανακαλύπτεται σε στιγμές, κατά τις οποίες το άτομο ανακρίνει το νόημα της προσωπικής του ύπαρξης και επιχειρεί να θέσει τον εαυτό του σε ένα ευρύτερο οντολογικό πλαίσιο. Πνευματικότητα θεωρείται ο τρόπος αφενός που ένα πρόσωπο διακονεί στην καθημερινή του ζωή μια Πίστη, και αφετέρου που το ίδιο έρχεται αντιμέτωπο με τις απόλυτες («οριακές») καταστάσεις τής ύπαρξής του. 
 • Πλούτος - Αφθονία: Οι λέξεις πλούτος και αφθονία είναι γνωστές ως οικονομική έννοια από την Ελληνική Μυθολογία που απαντάται ως ουσιαστικό, αρσενικού γένους. Η αφθονία αποκτημάτων, αγαθών, ανεξάρτητα αν τα αποκτήματα περί των οποίων γίνεται ο λόγος είναι ή δεν είναι άφθονα, αλλά είναι υλικά, ορίζουν τον πλούτο στην ζωή ενός ατόμου.
 • Αγάπη - Έρωτας: Ο έρωτας είναι η ζωηρή έλξη μεταξύ δύο προσώπων.Θεωρείται το ισχυρότερο συναίσθημα έλξης μεταξύ δύο προσώπων. Μπερδεύουμε ξανά και ξανά την αγάπη με την έντονη «χημεία». Η ένωση μοιάζει να είναι μοιραίο γεγονός. Αυτή η έλξη είναι βιολογική. Οι φερομόνες του ενός μας που ταιριάζουν με τις φερομόνες ενός άλλου ατόμου δημιουργούν μια σπίθα. Παίρνουμε έτσι την αίσθηση αυτού του σωματικού πάθους και νιώθουμε ότι βρήκαμε το «τέλειο» κλειδί για την κλειδαριά. Αυτό το συναίσθημα, της έντονης ερωτικής έλξης, συχνά το αποκαλούμε «έρωτας». Τυφλωνόμαστε και νομίζουμε βρήκαμε την Αγάπη....
 • Ευτυχία: Η ευτυχία περιλαμβάνει τα πάντα. Από την υγεία και την αγάπη μέχρι και τα υλικά αγαθά. Η ευτυχία είναι μια αίσθηση πληρότητας που οι άνθρωποι προσπαθούν σε όλη τους την ζωή να την νιώσουν. Η ψυχική ικανοποίηση του ανθρώπου, προερχόμενη από την εκπλήρωση των επιθυμιών και την επιτυχία των σκοπών του. Δεν υπάρχει μόνιμη ευτυχία, υπάρχουν μόνο στιγμές ευτυχίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ευτυχία την υλική ευμάρεια, τα υλικά αγαθά, τα κοινωνικά αξιώματα, τη δόξα, ενώ άλλοι πιστεύουν πως ο πλούσιος είναι ευτυχισμένος. Έτσι, όταν αυτά χαθούν, χάνεται και η ευτυχία τους. Στο πεδίο της ψυχολογίας, η ευτυχία εξετάζεται από ψυχολόγους της λεγόμενης θετικής ψυχολογίας (positive psychology), η οποία εξετάζει τις θετικές όψεις της ψυχολογίας του υγιούς υποκειμένου, εν αντιθέσει με τους πιο παραδοσιακούς κλάδους ψυχολογίας, οι οποίοι εξετάζουν τις ψυχικές παθήσεις και διαταραχές. Όπως και να έχει για εσάς το σίγουρο θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα... όποτε μην χάνετε την ευκαιρία να την ΖΗΣΕΤΕ.
Οι λίθοι που έχουν μελετηθεί σύμφωνα με την μοριακή σύνθεση τους και την αντίδραση τους στους ηχητικούς κραδασμούς, ώστε να επιτευχθεί ισχυρότερο ενεργειακό πεδίο και προτείνονται από τον κ. Στ. Πλουμιστό για το ploumistosfylakto είναι ΜΟΝΟ:

Αβεντουρίνη - Αζουρίτης – Αιματίτης - Ακουαμαρίνα – Αλεξανδρίτης - Αμαζονίτης – Αμέθυστος – Απατίτης – Αχάτης – Γρανάτης – Διαμάντι – Ζαφείρι – Ίασπις – Καπνίας – Κιτρίνης – Κυανίτης – Κορνεόλη - Λάβα ή Ηφαιστειακή Τέφρα – Λαβραδορίτης – Μαλαχίτης – Μαργαριτάρι - Λευκός Χαλαζίας - Μάτι του τίγρη – Τουρμαλίνη – Φεγγαρόπετρα - Ροζ Χαλαζίας – Ρουμπίνι – Σμαράγδι – Τοπάζι - Σιδηροπυρίτης ή Χρυσοπυρίτης.

Καθαρισμός και επικοινωνία με τον λίθο που επιλέξατε... 

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κάποιο λίθο θα πρέπει να τον «καθαρίσετε». 

Ένας γενικός κανόνας είναι πως δεν πρέπει να τον αγγίζουν ξένα χέρια, παρά μόνο τα δικά σας. Στην περίπτωση που κάποιος τρίτος έρθει σε επαφή με τον λίθο σας, καλό είναι να τον καθαρίσετε. Tο ίδιο ισχύει κάθε χρόνο την περίοδο των γενεθλίων σας. (Ρωτήστε τον κ. Πλουμιστό)

Τρόποι καθαρισμού και ενεργοποίησης των λίθων   

Ένας τρόπος είναι να βυθίσετε την πέτρα σε νερό με θαλασσινό αλάτι για περίπου ένα 24ωρο. H αναλογία αλατιού με νερό είναι 1 προς 9. Tο δοχείο με το αλατόνερο δεν πρέπει να είναι μεταλλικό, ενώ καλό θα ήταν να αποφεύγετε και τα πλαστικά σκεύη.

Δεύτερος τρόπος που σας προτείνουμε είναι να βάλετε το φυλακτό στο αλάτι για ένα βράδυ. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τον λίθο για λίγα λεπτά της ώρας κάτω από τρεχούμενο νερό, κατόπιν τον σκουπίζετε με ένα μαλακό ύφασμα και τον αφήνετε να "ξεκουραστεί" για λίγη ώρα..

Ο ιδανικός καθαρισμός είναι να θάψετε τον λίθο στη γη για να ενεργοποιηθούν όλα τα ιχνοστοιχεία του, ή εναλλακτικά στο χώμα μιας γλάστρας για περίπου μία μέρα, αφού τον έχετε προηγουμένως τυλίξει σε βαμβακερό, μεταξωτό ή λινό ύφασμα χρώματος άσπρο ή κόκκινο. Ο συντονισμός των ιχνοστοιχείων του λίθου μέσα στο χώμα είναι εξαιρετικά χρήσιμος και δυνατός.

Μετά τον καθαρισμό, θα αφήσετε τον λίθο μερικές ώρες στον ήλιο - φως - (ανεξαρτήτου εποχής), καθώς έτσι «φορτίζεται» και ενισχύονται επίσης οι ιδιότητές του. Tο ίδιο μπορείτε να κάνετε με μερικούς λίθους (Δείτε στον κατάλογο λίθων) και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά μόνο όταν έχει πανσέληνο.

Η ενεργοποίηση του φυλακτού 

Το φυλακτό σας μετά τον καθαρισμό του με τους παραπάνω τρόπους, θα πρέπει το "εξαγνίσετε" καίγοντας ένα αρωματικό στικ, ή αποξηραμένο φασκόμηλο, ή καίγοντας πάνω σε καρβουνάκι λιβάνι και μοσχολίβανο μαζί. Θα περάσετε τρεις φορές ολόκληρο το φυλακτό πάνω από τον καπνό του θυμιάματος και κατόπιν θα κάνετε επίκληση της ευχής που θα σας δώσει ο κ. Πλουμιστός.  

Μια συμβουλή... 

Έχοντας αποκτήσει το φυλακτό με τους λίθους της επιλογής σας, πρέπει να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί του. Θα πρέπει φορώντας το φυλακτό στο καρπό του χεριού σας να συγκεντρώνεστε εστιάζοντας τη σκέψη σας σε αυτόν και να εκφωνείτε, να κάνετε δηλαδή επίκληση της ευχής που είναι γραμμένη επάνω του... H διαδικασία αυτή χρησιμεύει στο να δημιουργηθεί και να παραμένει ο συντονισμός ανάμεσα στη δική σας ενεργειακή συχνότητα και αυτήν του φυλακτού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! 
Οι λίθοι του φυλακτού σας δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ιατρική, ή φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση ασθένειας, μιας και είναι υποστηρικτική μέθοδος.

Tο ploumistofylakto δεν προτίθεται ούτε να θίξει, ούτε να προσβάλει, ούτε να επηρεάσει με τον οποιοδήποτε τρόπο την πίστη, την ιδεολογία, τη θρησκεία ή το ήθος του ή της κατόχου του.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

http://picasion.com/

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

png optimizer
=====