ΑΜΕΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6945 723523


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Το ploumistofylakto.gr είναι ένα διαφορετικό e-shop από τα άλλα γιατί σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε το χειροποίητο προσωπικό φυλακτό της αρέσκειας σας όπου αναγράφετε το όνομα σας, με συγκεκριμένη ευχή και με εγγύηση γνησιότητας των λίθων.

Όλα τα σχέδια είναι by PLOUMISTOS και ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ δημιουργίες με την επιμέλεια και με ΕΓΓΥΗΣΗ ορυκτών λίθων από το Οίκο Κοσμημάτων ΠΕΤΡΑΔΙ.

========================================================

ΣΧΕΔΙΟ - GRACE 

Χειροποίητα μενταγιόν από φυσικούς ορυκτούς λίθους μέσα σε στεφάνι από ασήμι 925 double χρυσό 18 καρατίων και με σταυρό double χρυσό 18 καρατίων.


Σας προσφέρετε σε ειδική κασετίνα.
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 29.90 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)


========================================

ΣΧΕΔΙΟ - NATOURAL 

  • NATOURAL version (με ταυτότητα ονόματος στην μπροστινή όψη και πίσω με την ευχή της επιλογής σας, σε μακραμέ με 4 ίδιους λίθους της αρεσκείας σας (δυο ενεργειακά δίπολα) και κούμπωμα με αλυσίδα). Διατίθεται στα εξής χρώματα: ΜΑΥΡΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ - ΑΣΗΜΙ - ΓΑΛΑΖΙΟ, παραδοτέο σε γυάλινο φιαλίδιο.
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 60 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)


========================================

ΣΧΕΔΙΟ - EXCLUSIVE

  • EXCLUSIVE version (με ταυτότητα ονόματος στην μπροστινή όψη και πίσω με την ευχή της επιλογής σας, σε ανοξείδωτη αλυσίδα και 4 μεγάλους διαφορετικούς λίθους, "δεμένους" σε ασημόχρυσο καστόνι 18 καρατίων, που σχηματίζουν δυο ενεργειακά δίπολα, που εφάπτονται στο χέρι), παραδοτέο σε κασετίνα.
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 140 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)
  • EXCLUSIVE version-mini (με ταυτότητα ονόματος στην μπροστινή όψη και πίσω με την ευχή της επιλογής σας, με ανοξείδωτη πλακέ αλυσίδα και 2 ίδιους μεγάλους λίθους "δεμένους" σε ασημόχρυσο καστόνι 18 καρατίων - ενεργειακό δίπολο- που εφάπτονται στο χέρι), παραδοτέο σε κασετίνα.
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 100 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)

========================================

ΡΟΖΑΡΙΟ "DAME PROTECTION" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ• Εξαφανίζει τους φόβους και τις ανασφάλειες, καθώς και τα ψυχικά υπολείμματα από προηγούμενες απογοητεύσεις.

• Διαλύει τις ψευδαισθήσεις, φτάνοντας στην καρδιά ενός ζητήματος και φανερώνοντας την πραγματική πρόθεση πίσω από τις σκέψεις και τις πράξεις.

• Διώχνει τη θλίψη και είναι ένα χρήσιμο φυλαχτό στη νέα αρχή και την αλλαγή.


ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 150 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)

=======================================

ΡΟΖΑΡΙΟ "VIGOR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ 

Το ΡΟΖΑΡΙΟ της "ΔΥΝΑΜΗΣ" είναι χειροποίητο κόσμημα by Ploumistos, εξολοκλήρου από φυσικούς λίθους όνυχα, δεμένους με ασημένιους κρίκους, με ανοξείδωτη στρογγυλή σφραγίδα που στην μπροστινή όψη αναγράφετε το όνομα και στην πίσω όψη αναγράφετε η προσωπική "ευχή" και καταλήγει σε ασημένιο Σταυρό.
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 130 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)

========================================

Το ΦΥΛΑΚΤΟ της ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ "revitalization" είναι χειροποίητο κόσμημα by Ploumistos, εξολοκλήρου από φυσικούς λίθους όνυχα, δεμένους με επίχρυσους 18 καρατίων κρίκους και "ενδιάμεσο" επίχρυσο καστόνι- μάτι 18 καρατίων που περιέχει μικρούς όνυχες, που καταλήγει επάνω σε ανοξείδωτη στρογγυλή επίχρυση σφραγίδα που στην μπροστινή όψη αναγράφετε το όνομα σας και στην πίσω όψη αναγράφετε η προσωπική "ευχή".Το ΦΥΛΑΚΤΟ της ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ "revitalization"
  • Προωθεί το σθένος, την επιμονή, την ελπίδα και την αντοχή.
  • Προσδίδει αυτοπεποίθηση, βοηθώντας να νιώθουμε άνετα στο περιβάλλον μας.
  • Έλκει την αγάπη, ενθαρρύνει την ευτυχία και την καλή τύχη.
  • Δίνει θάρρος, υπομονή και τονώνει τον αυτοέλεγχο.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ:
• Χρησιμεύει ως προστασία από το κακό μάτι και κάθε είδους ανθρώπινη επιβουλή.
• Καταλαγιάζει την ανησυχία, τους φόβους και τις αμφιβολίες.
• Αυτός ο λίθος διώχνει τη θλίψη και βοηθά στη συνετή λήψη αποφάσεων.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

• Προσφέρει αντοχή και λειτουργεί εξισορροπητικά σε κάθε δυσλειτουργία του οργανισμού.
• Προστατεύει από τα ατυχήματα και κάνει καλό στο δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά.
• Τονώνει την καρδιά και γενικά το κυκλοφορικό σύστημα, αλλά και τα νεφρά.
• Βοηθά όσους έχουν προβλήματα ακοής.
• Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, ιδιαίτερα τα εύθραυστα οστά, τα δόντια και τα πέλματα.
• Ο όνυχας ενδυναμώνει τον σκελετό και εξαγνίζει το αίμα.

Σας προσφέρετε σε ειδική κασετίνα.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 130 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)

========================================

Το ΦΥΛΑΚΤΟ της ΕΥΝΟΙΑΣ “favor”

Με αλυσίδα μασίφ ασήμι 925, με αναγραφή ονόματος, την προσωπική ευχή και με δυο ορυκτούς λίθους, με ευεργετικές ιδιότητες για την ΕΥΝΟΙΑ (favor) του κατόχου.

Σας προσφέρετε σε ειδική κασετίνα.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 120 ΕΥΡΩ  (συμπεριλαμβανομένου την αποστολή και το Φ.Π.Α)==========================================
Νέα Σειρά Ενεργειακών Δακτυλιδιών
New Series of Energy Rings

==========================================

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ 

Για να κάνετε την παραγγελία σας κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού ενημέρωσης ώστε να επιλέξει μαζί σας τους λίθους που σας ταιριάζουν, ο Στ. Πλουμιστός, ή επιλέξτε μόνοι σας από τον αναλυτικό κατάλογο τον λίθο που σας ταιριάζει και θα φέρει στην ζωή σας την υποστήριξη που θα θέλατε στον τομέα που επιθυμείτε. 

Κατόπιν παραγγέλνετε ΜΟΝΟ τηλεφωνικά στο 6945723523 στις συγκεκριμένες ώρες:
10.00 πμ έως 14.00 μμ και από τις 19.00 μμ έως τις 21.00 μμ, δίνοντας τα πλήρη στοιχεία σας, καταρχήν για την αναγραφή του ονόματος σας, την φόρτιση με την ευχή του από τον τομέα που επιλέξατε (Δείτε πληροφορίες για το φυλακτό), και κατόπιν σε ποια διεύθυνση θα σας αποσταλεί το φυλακτό σας. 

Για να παραλάβετε το προσωπικό φυλακτό σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ότι πραγματοποιήθηκε η άμεση κατάθεση της οικονομικής αξίας του φυλακτού μέσα σε 48 ώρες, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης κατάθεσης, αυτόματα δεν ισχύει και η παραγγελία σας.

Τρόπος Αποστολής
Το ploumistofylakto.gr σε συνεργασία με την courier που συνεργάζεται φέρνει τα προϊόντα στον χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εντός 15 έως 25 εργάσιμων ημερών, με την νόμιμη απόδειξη, η τιμολόγιο.

To κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση MONO σε τραπεζικό λογαριασμό:

Παρακαλούμε κάντε την κατάθεση σας στο λογαριασμό μας με αιτιολογία κατάθεσης το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και τον ΛΙΘΟ που επιλέξατε να έχει το φυλακτό σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GLOBAL  ATTRACT
IBAN: GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480 

BIC PIRBGRAA

( Σε όλες στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται 24% Φ.Π.Α)


========================================================================

Το ploumistofylakto.gr διαθέτει σετ – συλλογές και μεμονωμένα προϊόντα, καθώς στόχος μας είναι να επιλέγουμε προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και χαμηλή τιμή.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας έτοιμοι να σας δώσουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση ζητήσετε!


========================================================================

Όροι & Προϋποθέσεις Επιστροφής

Πρόβλημα στο Προϊόν: 
Στο ploumistofylakto  πριν από την αποστολή κάθε παραγγελίας πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους . Ωστόσο σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στο προϊόν αρκεί να επιστραφεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Στην περίπτωση αυτή και με την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθεί μετά από τον τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, επιστρέφονται τα χρήματα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Δεν επιστρέφονται χρήματα από προϊόντα που έχουν υποστεί παραβίαση η φθορά!


======================================================================

Όροι χρήσης του ploumistofylakto.gr

Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας.

Δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Το ploumistofylakto.gr δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ’ αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Το ploumistofylakto.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του  ploumistofylakto.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη.
Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας.

Το ploumistofylakto.gr δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα επικοινωνίας ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

Η χρήση του site του ploumistofylakto.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για:
Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ploumistofylakto.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π..

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή του εξοπλισμού ή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.

Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.

Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.

Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, και η διοίκηση του ploumistofylakto.gr δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site ploumistofylakto.gr.

Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πνευματικά Δικαιώματα

Στην ιστοσελίδα αυτή περιλαμβάνεται υλικό το οποίο φιλοξενείτε από άλλες πηγές όπως το politimigi.gr, η ανήκει στο ploumistofylakto.gr και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα όσα στον εν λόγω ιστότοπο περιέχονται (κείμενα, φωτογραφίες, εικόνες, γραφικά, και λογισμικό) είναι πνευματική ιδιοκτησία του ploumistofylakto.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και την Διεθνή Νομοθεσία.

Η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, και η αναμετάδοση του παραπάνω υλικού χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ploumistofylakto.gr απαγορεύεται.

Η εμφάνιση του εν λόγω υλικού στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης του.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site μας, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το ploumistofylakto.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και σύνδεσμος σε άλλον ιστότοπο, παρέχεται για την δική σας διευκόλυνση και για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Στις απεικονίσεις ορισμένων προϊόντων πιθανόν οι φωτογραφίες των να είναι ενδεικτικές.

Ισχύων Νόμος

Το εν λόγω site  ploumistofylakto.gr έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την ιδιοκτήτρια εταιρεία GLOBALL ATTRACT, στον Βόλο και η Ελληνική Νομοθεσία καθοδηγεί την χρήση και την ερμηνεία του. Στην περίπτωση που θα επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας από άλλη χώρα, να έχετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να ακολουθείτε και να εφαρμόζετε τους Νόμους της χώρας από την οποία μας επισκέπτεσθε. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με τo ploumistofylakto.gr το οποίο έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο και στους παραπάνω όρους της ιστοσελίδας χωρίς καμία προειδοποίηση.

Δήλωση Εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά το site ploumistofylakto.gr

Αγαπητοί επισκέπτες όταν στέλνετε ένα e-mail online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται μόνο για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά ή με άλλο τρόπο στην ερώτησή σας. Θεωρούμε την ηλεκτρονική αλληλογραφία που μας στέλνετε πλήρως εμπιστευτική και απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας αλλά και να προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας ploumistofylakto.gr αλλά και στην υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Παρ’ όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή στοιχεία ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Ίσως χρειασθεί οι άνθρωποι του ploumistofylakto.gr να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα.

Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι αν ζητήσετε βοήθεια στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ploumistofylakto.gr ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας, για να σας βοηθήσει σε θέματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, θα χρειασθεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος των πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας.

Το ploumistofylakto.gr έχει συνδέσεις με άλλους ιστότοπους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το  ploumistofylakto.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

http://picasion.com/

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

png optimizer
=====